• Naslovna
  • Blog
  • Predstavljamo Vam Ploom: Jedinstvenu tehnologiju zagrevanja duvana

Upoznajte Ploom, jedinstven spoj tehnologije i stila

17/10/2024

Inovativna tehnologija zagrevanja duvana transformiše svet konzumacije duvanskih proizvoda za punoletne pušače. Nema sagorevanja, što znači da nema neprijatnih elemenata poput pepela i dima, ali da je i dalje prisutan bogat ukus duvana.

Ukoliko ste odrasli pušač koji traži alternativni način konzumiranja duvana, bez obzira da li ste kod kuće, u pokretu ili u društvu, sa željom da Vaša odeća duže zadrži svežinu, Ploom je odgovor koji ste tražili.

 

Dobrodošli u Ploom svet

Ploom je brend iza kojeg stoji tim stručnjaka posvećenih razvoju uređaja za zagrevanje duvana, kao što je jedinstveni Ploom X Advanced, koji punoletnim pušačima pruža idealnu alternativu cigaretama. Zahvaljujući jedinstvenoj HeatFlow tehnologiji, Ploom zagreva duvan oslobađajući bogat, pun ukus bez sagorevanja.

Ploom obećanje počiva na kreiranju vrhunskog iskustva, dok Ploom uređaj izvanrednog dizajna spaja inovativnu tehnologiju sa stilom. Rezultat? Praktičnost, jedinstvenost i 5 minuta samo za Vas, gde god da se nalazite.

 

Otkrijte Ploom tehnologiju

Ploom predstavlja tačku u kojoj se tradicionalni duvan susreće sa inovativnom tehnologijom. Zahvaljujući rebrastoj komori za zagrevanje koja koristi inovativnu HeatFlow tehnologiju i kompatibilne duvanske patrone specijalno dizajnirane za ovaj uređaj, patrona se kompresuje kako bi vazduh mogao lako i neometano da struji oko nje. Ona nikada ne dolazi u direktan kontakt sa grejnim elementom, tako da nema tragova sagorevanja.

Umesto toga, Ploom zagreva svaku kompatibilnu duvansku patronu spolja na konstantnoj temperaturi kako bi se zadržali bogat ukus i aroma duvana bez dima i pepela. Ova jedinstvena tehnologija i pažljivo osmišljen patent izrađuju se upotrebom vrhunskih materijala.

 

Održavanje Ploom uređaja

Uređaj je dizajniran da svede čišćenje i održavanje na minimum. Preporuka je očistiti ga jednom, nakon iskorišćenog pakovanja kompatibilnih duvanskih patrona, što možete lako uraditi pomoću Ploom štapića za čišćenje.

 

Dizajniran da odgovara Vašem stilu

Ploom ne samo da pruža sjajne performanse u tehnološkim, već i u stilskim aspektima. Zahvaljujući elegantnom, modernom i ergonomskom dizajnu, dovoljno je kompaktan da lako stane u Vaš džep ili tašnu. Međutim, to nije sve. Uz Ploom, personalizacija takođe postaje standard.

Izaberite uređaj u nekoj mnogih dostupnih boja, kao što su Black, Silver, Navy Blue, Champagne Gold ili Slate Grey, a zatim ga oplemenite i prilagodite svom ukusu i stilu sa nekim od atraktivnih prednjih poklopaca. Možete birati između više od 10 različitih opcija, tako da lako možete promeniti izgled svog uređaja u bilo kom trenutku, u skladu sa prilikom ili raspoloženjem.

Bilo da želite tamniji, elegantan poklopac koji će odgovarati Vašem poslovnom stilu ili živopisne boja kako biste istakli svoju kreativnu stranu, Ploom ima rešenje za Vas. Osim toga, Ploom se nije fokusirao samo na formu i funkciju, jer dolazi uz niz drugih dodataka kako bi se prilagodio Vašem načinu života.

Od futrola do zaštitnih zadnjih maski, strujnih adaptera i USB punjača do stilizovanih posuda za diskretno odlaganje iskorišćenih kompatibilnih duvanskih patrona, uz širok izbor dodatne opreme lako možete kreirati svoj jedinstveni Ploom set koji će zadovoljiti Vaše potrebe bilo da ste kod kuće, u automobilu ili u pokretu.

 

Kako se koristi Ploom X Advanced uređaj?

Zahvaljujući IntuiTouch tehnologiji, Ploom uređaj je izrazito intuitivan i jednostavan za korišćenje. Sve što je potrebno da uradite je da povučete klizač, ubacite kompatibilnu duvansku patronu i pokrenete uređaj samo jednim dodirom.

Uređaj će se zagrejati za svega 25 sekundi. Tada se možete prepustiti svojim uobičajenim ritualima, dok istražujete potpuno novo iskustvo konzumiranja duvana koje je diskretno i obazrivije prema Vašoj okolini.

Vaša Ploom sesija traje pet minuta tokom kojih ga možete konzumirati koliko god puta želite. Uz uređaj koji nudi do čak 20 upotreba po jednom punjenju, bićete spremni da pođete gde god da Vas raspoloženje odvede.

Da li ste spremni da isprobate Ploom X Advanced? Čeka Vas posebna ponuda koja se ne propušta! Više detalja o našoj čitavoj ponudi možete pronaći na: https://www.ploom.rs/sr/prodavnica

Otkrijte sve članke

Naše najnovije vesti i novosti

Da li imate više od 18 godina?

Potvrdite

Morate imati više od 18 godina da biste pristupili ovom veb-sajtu.

Pristup Ploom veb-sajtu i proizvodima dozvoljen je samo punoletnim pušačima, korisnicima vejp ili drugih nikotinskih proizvoda iz Srbije.

Ploom proizvodi nisu sredstva za odvikavanje od pušenja, nisu bez rizika i mogu izazvati zavisnost.

Posetite ovu stranicu za više informacija.